BODTO BAŞKANINDAN BAYRAM MESAJI

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kocadon mesajında uzun süredir pandemi şartları nedeniyle bayramların sevdiklerimizden ayrı geçirildiğine dikkat çekerken bu bayramın ise aşılamanın ve virüsün etkisinin azalmasıyla birlikte bir nebze daha rahat geçeceğini söyledi.

BODTO Başkanı mesajında şunları kaydetti.

“Değerli Bodrum halkı ve değerli üyelerimiz.  Son yıllarda daha iyi anladık ki her şeyin başı sağlık. Hepinize öncelikle sağlıklı bir bayram dilerim.

Sonrasında ise herkes için refah dolu günler diliyorum. Çünkü alım gücü olmadan bir şey yapmak neredeyse imkansız hale geldi. Özellikle Türk Liramızın Dolar karşısında kaybettiği değer, yüksek enflasyon ve ekonomik dalgalanmalar ülkemizi derinden sarmakta. Öyle ki bugün görüyoruz ki çocuklarına süt dahi almakta zorlanan aileler mevcut. Teknolojinin bu kadar ilerlediği çağda hala bunların yaşanıyor olması insanlık için büyük bir ayıp.

Tüm bunların yanında sevdiklerimizle olmak, kültürümüzü hep beraber yaşamak hepimize güç katıyor. Bayramlarımızı daha da değerli kılan bu birlik beraberlik duygusu. Hep birlikte, neşeyle, geleceğe dair içimizde umutlarla sevdiklerimize rahatça sarılabilmek belki de en büyük manevi zenginlik.

Canımızı sıkan, bizleri kaygılandıran tüm olumsuzluklar bir kenara geleceğe dair umut beslememiz çok önemli. Öyle ki bu umudun yaşanabileceği en güzel yerlerden biri de Bodrum.

Nice mutlu, sevgi dolu bayramlara…”

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.