BODRUM FATMA GİRİK’E VEDA EDİYOR

Bodrum Ticaret Odası, Yeşilçam’ın usta oyuncusu Fatma Girik’in vefatı üzerine bir anma mesajı yayınladı.

Anma mesajında şu ifadeleri yer verildi:

“Bodrum’da yaşamış ve bölgemize katkı sunmuş saygıdeğer sanatçımız Fatma Girik’in vefatı karşısında büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Kendisi bir Bodrum aşığı olarak yarımadamızın tanıtılmasına katkı sunmuş, buranın güzelliklerini dile getirmiştir.

Sanat ve sanatçı sadece kültürel yaşamın değil, ticari yaşamın da önemli bir yapı taşıdır. Sanatın geliştiği ve sanatçının el üstünde tutulduğu yerde kültürel hayat ekonomiyi ve ticareti de besler. Bu anlayışla Bodrum Ticaret Odası olarak her zaman sanatçılarımızın yanında olduğumuzu ifade etmek isteriz. Sayın Fatma Girik de bölgemizin kültürel yaşamını destekleyen bir sanatçımız olarak önemli bir değere sahiptir ve icra ettiği SANAT ÖLÜMSÜZDÜR.

Bu vesile ile Sayın Fatma Girik’e Allahtan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz….”

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 24.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.