BODRUM’UN FARKLI YÜZÜ, BODRUM LELEG YOLU GÖRÜŞÜLDÜ

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar öncülüğünde, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve ilgili kurum temsilcileri 6 Ocak Perşembe günü BODTO Meclis Salonunda bir araya geldi.

Bodrum Ticaret Odasının temellerini 2013 yılında attığı, 2017 yılında hayata geçirilen “Bodrum Leleg Yolu” projesi kapsamında planlama ve değerlendirme toplantısına başkanlık eden Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, “Bodrum Ticaret Odamız bölgemizin önemli bir ihtiyacını karşılamak üzere önemli bir proje olan Bodrum Leleg Yolunu hayata geçirdi. Bizler de kurumlar arası işbirliğimizi geliştirerek bu önemli projeyi daha yukarılara çıkararak Bodrum’un faydasını artırmalıyız.” diyerek başladığı konuşmasının ardından Muğla İl Turizm Müdürü Zekeriye Bingöl alternatif turizmin önemine değindi.

13-003.jpg

Bodrum Leleg Yolu projesine ait detayların paylaşılmasıyla birlikte projenin çok yönlü olarak katılımcılığını arttırarak daha geniş çevrelere ulaşması için yürütülecek çalışmalar görüşüldü.

Toplantıyı değerlendiren BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, “Sayın Kaymakamımıza ve kurum temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Bodrum Leleg Yolu projemizin sahiplenilmesi, benimsenmesi bizim doğru bir projeyi hayata geçirdiğimizi göstermiş oldu. Bodrum’un turizmine yapılan yatırım aslında tüm Bodrum’a yapılmış bir hizmettir. Bu nedenle başta Bodrum Leleg Yolu projemiz olmak üzere Bodrum için sürdürülebilir çalışmaların her zaman içerisinde olacağız. İlerleyen günlerde Bodrum Leleg Yolu projesi ile ilgili yerli ve yabancı daha çok kitleye ulaşacağız.” diyerek toplantıyı özetledi.

BODTO, Bodrum Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı ve paydaşların katımıyla Bodrum Leleg Yolu projesi üzerinde çalışmalara devam edileceği belirtildi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 16.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.