BOTAV’IN 25. KURULUŞ YILINI KUTLADIK

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 22 Aralık Çarşamba günü Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) 25. Yıl kutlama etkinliğine katıldı. Aynı zamanda BOTAV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Kocadon, gecede turizmcilerle bir araya geldi. Geceye Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Ahmet Aras, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcıları Ummahan Yurt, Hüseyin Tutkun, İlknur Ülküm Seferoğlu, İMEAK DTO Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, TÜRSAB Bodrum BTK Başkanı Yüksel Aslan, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, BOTAV Yönetim Kurulu Üyeleri, TAV Bodrum-Milas Havalimanı Genel Müdürü İclal Kayaoğlu, Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Seher Çalı, Sanatçılar Zülfü Livaneli, Devrim Erbil, Sanat Yönetmeni Nebil Özgentürk, BOTAV üyeleri, iş insanları ve turizmciler katıldı. Gecede sahne alan süperstar Ajda Pekkan söylediği şarkılarla herkese kendi hayran bıraktı

Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Ahmet Aras yaptığı açılış konuşmasında, BOTAV'ın 25'inci yıldönümünü kutladıklarını belirterek "25 Yıl önce, Bodrum iş dünyasının 15 değerli isimi tarafından, kentimizi tüm dünyaya tanıtmak üzere kurulan ve başarılı çalışmalarıyla; global turizm pazarında Bodrum'un rekabet gücüne güç katmasının yanı sıra, birbirinden değerli üyeleri ve siyaset üstü yapısıyla ülkemizin en saygın sivil toplum kuruluşlarından biri olan Bodrum Tanıtma Vakfı'nın bugün 25. yılını hep beraber gururla kutluyoruz.” dedi. Vakfa emeği geçen tüm iş insanlarına teşekkürlerini sunan Başkan Aras, daha sonra geceye katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Kaymakam Bilgehan Bayar'ı sahneye davet ederek desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

BODTO Başkanı kaliteyi işaret etti

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise BOTAV’ın yıllardır  ulusal ve uluslararası turizm etkinliklerinde Bodrum’u başarıyla temsil ettiğine dikkat çekerken, bunda emeği olan kurucu üyeler başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm yönetim kurulu ve vakıf  üyelerine teşekkür etti. “Bodrum’un tanıtımı için elimizde o kadar çok nitelikli ürün var ki bu konuda gerçekten çok şanslıyız.” diyen Kocadon tanıtımda kalitenin önemine işaret etti. “BODTO olarak hep yinelediğimiz gibi her alanda kalite artışı bizi yukarıya taşıyacaktır. İşletmelerimizden tutun tanıtım politikalarımıza kadar kalite kriterleri doğrultusunda ilerlemeliyiz.” diyen BODTO Başkanı Bodrum’daki kurumlar arası işbirliğinin bu doğrultuda bir avantaj olduğuna vurgu yaptı.

Süperstar Bodrum Halkıyla Bir Olmak İstiyor

Etkinlikte Sanatçı Ajda Pekkan’a Başkan Ahmet Aras tarafından "Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi" ünvanı verilerek, Kültür ve Sanat nişanı takdim edildi. Bu jest karşısında çok duygulanan Pekkan, Bodrum halkı ile bir olmak istediğini açıklayarak Sanatçı Zeki Müren'i ve Bodrum sevgisini hatırlattı. Pekkan,  "Bodrum'un ışığı sönmeyen değerlim, sanat güneşimiz Zeki Müren'in Bodrum sevgisini bilmeyen yoktur. Burası hakkında çok sohbetlerimiz oldu. Benim Bodrum'a olan aşkım Zeki Müren sayesinde başladı diyebilirim. O Bodrum'un hiç sönmeyen sanat güneşi olarak kalbimde, kendisini sevgiyle ve rahmetle anıyorum" açıklamalarında bulundu. Pekkan konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Mavisi ve yeşiliyle insana huzur veren, sıcacık insanlarıyla Bodrum benim için sonsuza kadar sürecek büyük bir aşk hikayesi diyebilirim. Bodrum'un Kültür ve Sanat Elçisi olmak benim için büyük bir onur oldu, bu vesileyle Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras'a ve tüm Bodrum halkına şükranlarımı sunuyorum. Ajda Pekkan adına okul öncesi kreş, hayvan barınağı ve kütüphane yapılacağını sevgili başkanımız Ahmet Aras'tan öğrendim. Bu mutluluk verici haberi sizlerle paylaşmak istiyorum"

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.