BESİAD YENİ YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİK

BESİAD (Bodrum Esnaf ve Sanayici İş İnsanları Derneği) yeni yönetimi 22 Kasım Pazartesi günü Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamlarında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç, Arif Ceylan Satı ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven de ziyarette hazır bulundu.

BESİAD Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, derneğin projeleri hakkında BODTO yönetimine bilgi verirken ortak geliştirilebilecek çalışmalar için de her zaman hazır olduklarına işaret etti. Misafirperverliklerinden ötürü BODTO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarına teşekkür eden Nazlıoğlu, küresel ısınma konusuna ve yaşanan devlet kamu görevlisi ve personel lojman sorunlarına dikkat çekti.

BODTO Paydaşlarıyla Gelişiyor

Meclis Başkanı İlhan Ersan BESİAD yeni Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi. Ortak geliştirilecek projeler için BODTO olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirten Ersan, kurumlar arası iş birliğine dikkat çekti.

59.jpg

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise “Bodrum Ticaret Odası olarak, ‘BODTO paydaşları ile gelişiyor!’ şeklinde bir sloganımız var; BESİAD da bu paydaşlarımızdan biri. diyerek, BESİAD Yönetim Kuru Başkanı Neslihan Nazlıoğlu ve nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.