EMLAK DANIŞMANLIĞI SINAVI 29-30 KASIM TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞECEKTİR

14 Ekim 2020 tarihli yönetmelikle emlak ve gayrimenkul alım-satım işi ile iştigal eden işletmelerin Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından akredite edilen kurumlardan Sorumlu Emlak Danışmanlığı mesleki yeterlilik belgesi alması zorunlu hale getirilmiştir.

Bu kapsamda 29-30 Kasım 2021 tarihlerinde Odamız hizmet binasında TOBB MEYBEM tarafından sınavlar gerçekleşecektir.

Sınava başvurular için; başvuru formunun eksiksiz doldurulması, 2 fotoğraf, kimlik fotokopisinin ve sınav ödeme dekontunun en geç 25 Kasım 2021’e kadar Odamıza teslim edilmesi beklenmektedir.

Katılmak ve detaylı bilgi edinmek için bilgi@bodto.org.tr  mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formu seviye 5

Başvuru Formu seviye 4

TOBB MEYBEM HESAP BİLGİLERİ;

TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş (Devlet Teşviki Hesabı)

İŞBANKASI AKAY ŞUBESİ

IBAN: TR57 0006 4000 0014 2011 1580 36

Para Yatırılması Hakkında Önemli Not:

Lütfen Ücretleri Yatırırken, Ad-Soyad, TC Kimlik No, Başvuru Yapılan İl ve Sınav Bilgilerini Dekontun Açıklama Kısmına Yazınız.

Önemli Not: Pandemi nedeniyle adayların sınav öncesinde HES KODU sorgulaması yapılacak olup HES kodlarının sınav öncesinde alınmış olması gerekmektedir.

Covid 19 önlemleri kapsamında ise;

-        Her adayın sınavlarda maske takması gerekmektedir

-        Sınavdan önce adayların ateşleri ölçülecektir

-        Sınav alanında mutlaka dezenfektan bulundurulması gerekmektedir

-        Yazılı sınav alanında adayların 1.5 metre aralarında boşluk kalacak şekilde oturmaları sağlanacaktır

-        Adaylardan sınav sonrası hastalanma vb. durumlar için sınavda taahhüt alınacaktır

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.