ÇANKIRI TSO İLE GÖRÜŞME

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten iş insanı Ceyhun Öner ile birlikte BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan’ı makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder’in de hazır bulunduğu ziyarette Odaların çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunulurken ikili ilişkileri geliştirmek adına yapılan ziyaretlerin önemine dikkat çekildi.

Meclis Başkanı Ersan, Başkan Çelikten’e nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederken kendisine Bodrum mandalinasını tanıtarak mandalinadan üretilen ürünlerden hediye etti.

bto_1720.jpg

Başkan Çelikten ise misafirperverliğinden ötürü Meclis Başkanı İlhan Ersan’a teşekkür ederek BODTO’nun projeleri hakkında bilgi aldı.

Pandeminin sektörel etkilerini değerlendiren Başkanlar, Bodrum’da gerçekleşen yatırımları da gündeme aldı. Başkanlar ayrıca döngüsel ekonomiye geçişte üye şirketlerin mağduriyet yaşamaması adına şirketlerin gerekli altyapıyı kurmaları gerektiğine dikkat çekti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 18.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.