ALMANYA BÜYÜKELÇİLİĞİNDEN ODAMIZI ZİYARET

Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği Vize Müdürü Jörg Fürstenau ile birlikte Almanya Federal Cumhuriyeti Bodrum Fahri Konsolosu Avukat Gülay Kaman Kaplan 27 Ekim Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti. Ayrıca toplantıda İDATA İşletme Müdürü Melisa Çakır, Avukat Evrim İnan, Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder de yer aldı.

Ziyaretçiler Muğla bölgesine hizmet verecek bir vize ofisi kurulması ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunmak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirttiler. Bodrum da bir ofis açılması gereği konusunda bilgi alışverişinden sonra Odamız hizmet binasının dikkatlerini çeken engellilere yönelik alt yapısı, atık sistemleri, çevre uygulamaları ve ulaşım kolaylığı gibi konularda bilgiler aldılar.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, öncelikle Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği Vize Müdürü Jörg Fürstenau ile birlikte Almanya Federal Cumhuriyeti Bodrum Fahri Konsolosu Avukat Gülay Kaman Kaplan ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kocadon “Üyelerimiz ve halkımıza hizmet verecek vize ofisinin açılmasının bölgemiz için hayırlı olacağını belirterek Almanya’nın gerek ticari faaliyetler gerekse turizm faaliyetleri açısından önemli bir ülke olması sebebiyle her türlü iş birliğinin ekonomik açıdan Bodrum’a faydalı olacağına inandığını söyledi”. Misafirler binamızı gezdikten sonra memnuniyetlerini belirterek Odamızdan ayrıldılar.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 25.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.