BODRUM’DA OFFROAD ŞENLİĞİ YAPILACAK

Muğla Offroad Kulübü 6 Ekim Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti. Kasım ayında Bodrum’da düzenlemeyi planladıkları Offroad Şenliği hakkında Başkan Kocadon’a bilgi veren kulüp üyeleri amaçlarının yaz sezonu bitiminde Bodrum’da alternatif bir etkinlik düzenlemek olduğuna dikkat çekti.

BODTO Başkanından Birlik Beraberlik Vurgusu

BODTO Başkanı, “Hepimizin hedefi olan 12 ay turizm için alternatif sporların önemi büyük. Yıl boyu sürecek spor etkinlikleri Yarımadamıza fayda sağlayacaktır.” derken Bodrum’un sosyal yardımlaşmada örnek olduğunu yineledi ve Muğla Offroad Kulübü üyelerini Bodrum yangınlarında gösterdikleri duyarlılık için de ayrıca tebrik etti. “Bodrum’u korumak söz konusu olduğunda tüm kurumlar ve STK’lar birlik olarak güzel işler ortaya çıkarıyor, bu birlik ve beraberlik sadece zor zamanlarda değil her zaman olmalı ki Bodrum için güzel projeler ortaya konulabilsin.” diyen Başkan Kocadon bu anlamda BODTO’nun birleştirici bir güç olduğuna işaret etti.

Offroad Kulübü üyeleri Başkan Kocadon ile hatıra fotoğrafı çektirerek kendisine kulübün hediyelerini sundu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.