MUĞLA VALİSİNDEN ODAMIZA ZİYARET

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve beraberlerindeki heyet ile birlikte 28 Eylül Salı günü Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamlarında ziyaret etti.

15-001.jpg

Ziyarette İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Süleyman Ercan, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özkan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Utku Meral, BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ile Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Ağan ve Arif Ceylan Satı da hazır bulundular.

Başkan Kocadon Vali Orhan Tavlı ve Kaymakam Bilgehan Bayar’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken kendilerine Odanın çalışmaları ve bölge ekonomisi hakkında da bilgi verdi.

16-001.jpg

Meclis Başkan İlhan Ersan Muğla Valisi ve Bodrum Kaymakamını ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek Muğla’daki tüm makamların ve kurumların birlik beraberlik içerisinde çalıştığını ve örnek teşkil ettiğini vurguladı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.