BODER YENİ YÖNETİMİ İLE EĞİTİMLERİ GÜNDEME ALDIK

Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Genel Sekreter Yiğit Girgin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kocaoğlan, Burak Yamak ve BODER Ofis Müdürü Serap Kalınbacak 7 Eylül Salı günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Seçim dönemi sonrasında yeni yönetim kurulu ile birlikte kurumlara nezaket ziyaretinde bulunduklarını açıklayan BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz derneğin son dönem çalışmaları hakkında Başkan Kocadon’a bilgi verdi. “Genç ve dinamik bir ekip ile Bodrum’da gelişim ve değişim yaratmak için çalışıyoruz.” diyen Dengiz özellikle dijitalleşme ve sertifikasyonlar ile personel eğitimlerine ağırlık veren projeler geliştirdiklerini belirtti.

BODTO Başkanı, BODER Başkanı ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. “Bodrum’da turizm alanında çalışan personellerimizi eğiterek kalite çıtasını yükseltmeliyiz.” diyen Başkan Kocadon bu konuda Oda eğitimlerinin devam edeceğini ve BODER ile işbirliği içerisinde ortak çalışmalar yapacaklarını açıkladı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.