BODER BAŞKAN ADAYI ÖMER DENGİZ’DEN ZİYARET

Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkan Adayı Ömer Faruk Dengiz yönetim kurulu adayları ile birlikte, 8 Haziran Salı günü, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

Başkan Kocadon, “BODER Başkan adayı Ömer Faruk Dengiz ve beraberindeki Yönetim Kurulu adaylarına nazik ziyaretleri için teşekkür eder, başarılar dilerim.” derken, Dengiz’in aynı zamanda BODTO 5 No’lu Komite Başkanlığını da başarılı bir şekilde yürüttüğünü hatırlattı ve seçim sürecinde başarılar diledi.

Dengiz, BODER adaylık sürecinde ekibiyle birlikte hazırladıkları projeleri anlatarak, “Mavi Değişim” sloganı ile BODER’i kendi binasına kavuşturmak ve bu binada mesleki eğitim ortamı yaratmak istediklerini vurguladı. “Bodrum’u seven, Bodrum’da iş yapan herkesle birlikte işbirliği içinde olacağız.” diyen Dengiz, vizyoner bir yönetim çatısı altında derneği geliştirmek istediklerini açıkladı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.