MERZİFON TSO BAŞKANINI AĞIRLADIK

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen, 28 Mayıs Cuma günü BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti. Başkan Dağdelen, online olarak gerçekleştirilen, TOBB 76.-77. Genel Kurul Toplantısı’na Bodrum Ticaret Odası Delegeleriyle birlikte Odamızdan katıldı.

İki Oda Başkanı istişarede bulunarak pandemi döneminde işletmeler için yaptıkları çalışmaları gündeme aldı. BODTO Başkanı üyelerin pandemi döneminde daha fazla desteklenmesi gerektiğine işaret ederek bu konuda 14 maddelik bir çalışmayı ilgili yöneticilere sunduklarını açıkladı.

Başkan Kocadon, Merzifon TSO Başkanı’na ziyareti anısına Bodrum mandalinası ile üretilen ürünlerden hediye ederken, Başkan Dağdelen de Merzifon’lu kadınlar tarafından üretilen yöresel ürünleri BODTO Başkanına hediye etti.

Merzifon TSO Başkanı, Başkan Kocadon’a misafirperverlikleri için teşekkür ederek Bodrum Ticaret Odası’nı Merzifon’a davet etti ve bundan büyük memnuniyet duyacaklarını belirtti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.