ULUSAL EGEMENLİĞİMİZ 101.YILINDA

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon yayınladığı 23 Nisan mesajı ile tüm ülkemizin ve dünya çocuklarının “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını” kutladı.

Mahmut S. Kocadon  “Değerli Bodrum Ticaret Odası Üyeleri ve Saygıdeğer Bodrumlular,

Aziz milletimizin güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır.

Millet Egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyetin temelinin atıldığı bugün, Türk ulusunu aydınlığa çıkaran süreçte önemli bir kilometre taşıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ifadesinin ışığında milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin, Milletimizin yeniden doğuşunun simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunu ve bu ülkenin geleceği çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 101.yılı kutlu olsun.

Bu vesile ile içince bulunduğumuz süreç içerisinde her zaman üyelerimizin yanında olduğumuzun bilinmesini temenni ediyoruz. Bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağız. Tıpkı 101 yıl önce olduğu gibi bu günlerde de yüce Türk Milletimiz refah ve güzel günlere ulaşacaktır.” diyerek Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutladı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.