BODRUM MAVİ NİSAN 2021 E-DERGİMİZ YAYINLANDI

Bodrum Mavi Dergimiz 99. sayısı ile yayında. 100. sayımıza yaklaştığımız bu dönemde dosya haberimizde Odamızın Mart 2020- Mart 2021 tarih aralığında 1 yıldır yaşanan pandemi dönemindeki çalışmalarını sizler için derledik. Odamızın bu dönemde gerçekleştirdiği lobi faaliyetleri, hijyen önlemleri, üye destek kredileri, online toplantı katılımları, üye duyuruları, birimlerde yapılan işleri dosya haberimizde okuyabilirsiniz.

Ayrıca uluslararası ilişkiler konusunda Hindistan temaslarımızı yine bu sayımızda inceleyebilirsiniz. Nostalji bölümümüzde ise yarımadamıza büyük değer katmış merhum Erol Ağan’ın 2007 yılında dergimize verdiği röportajı tekrar yayınlıyoruz.

Son 3 aylık faaliyetlerimizin ve güneş enerjisi hakkında Gumbel Group ile gerçekleştirdiğimiz söyleşinin de yer aldığı Nisan e-dergimizi keyifle okumanızı dileriz.

Dergiyi okumak için tıklayınız.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 26.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.