BODRUM MAVİ DERGİSİ 98. SAYISIYLA YAYINDA

2005 yılından beri yayın hayatını aralıksız sürdüren Bodrum Mavi Dergimiz son dönemde online olarak yayın hayatını sürdürmekte. Ekim 2020-Ocak 2021 dönemi içerisinde yer alan faaliyetlerimizi bu yeni sayımızda sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda birer faaliyet raporu gibi gördüğümüz dergimiz ile hem Bodrum’un ticari hayatını kayıt altına almış oluyoruz hem de çalışmalarımızı aktarmak adına üyelerimize ve Bodrumlulara ulaşıyoruz. Ayrıca diğer Oda ve Borsalar da dergimizi inceleyerek yaptığımız çalışmalardan haberdar oluyorlar ve ilgili konularda bu aracılıkla işbirlikleri sağlıyoruz.

98. sayımıza ulaşmış olmanın ve yeniden sizlerle buluşmanın mutluluğu içindeyiz. Bu sayımızda dosya haberimizde sizlere umut vermesi adına “Bodrum Kışın da-ha Güzel” diyerek Cevat Şakir’den alıntılar yapıyor Bodrum’un kültür sanat ve doğa ile iç içe geçmiş eşi benzeri bulunmayan bir cevher olduğunu hatırlatıyoruz. Ayrıca Mavi Nostalji bölümünde merhum Müzeyyen Senar’ı anıyor ve eski röportajını tekrar yayınlıyoruz. Yakın zamanda kaybettiğimiz Cevat Şakir’in manevi oğlu Prof. Dr. Şadan Gökovalı’ya da dergimizde yer vererek saygıyla hatırlıyoruz.

Bodrum Leleg Yolu Odamızın en büyük projelerinden biri olarak yine dergimiz sayfalarını süslüyor, keyifle okumanızı dileriz.

Bodrum Mavi Dergimizi online okumak için tıklayınız.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.