BODTO’DAN TABLET BAĞIŞ KAMPANYASINA DESTEK

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder, 10 Şubat Çarşamba günü Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. BODTO Heyeti, uzaktan eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere temin edilen 75 adet tableti Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz’a teslim etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Meclis Başkanı İlhan Ersan, “Gençlerimizin eğitimlerine bir katkıda bulunmak hepimizin görevi.” diyerek bunu gerçekleştirmek adına Tablet Bağış Kampanyasına destek verdiklerini belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, eğitime her zaman destek olduklarını vurgulayarak, "Bu yıl pandemi nedeniyle uzaktan eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet yardımı yapılması yönünde karar aldık. Pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitimlerine aksatmadan devam edebilmelerini umut ediyoruz. Çocuklar bizim çocuklarımız. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. BODTO Yönetimine ve tabletlerin temininde bizlere destek sağlayan Bodrum Ticaret Odası üyelerine teşekkür ediyorum." dedi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz ise tabletlerin hızlı şekilde ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacağını belirterek, "Yaşadığımız süreçte yüz yüze eğitim yerine uzaktan eğitim modeli eğitim devam ediyor. BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon başta olmak üzere Bodrum Ticaret Odası Yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. İhtiyaç sahibi öğrencileri belirlerken sosyal yardım alıp almadığı, kardeş sayısı ve gelir durumlarına bakarak, ihtiyaç sahibi öğrencilere bu tabletleri teslim edeceğiz. Eğitime verdikleri katkılardan dolayı Bodrum Ticaret Odası'na tekrar teşekkür ederim. Teslim edilen tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere okul müdürlerine teslim edilmekte." diye konuştu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.