BOTAV YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Yönetim Kurulu toplantısı 01 Şubat 2021 Pazartesi günü Bodrum Ticaret Odası ev sahipliğinde Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aras başkanlığında yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut S. Kocadon, Boder Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Özyurt, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Bodrum TÜRSAB BTK Başkanı Yüksel Aslan, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, TAV Bodrum-Milas Havalimanı Genel Müdürü İclal Kayaoğlu ile BOTAV Genel Sekreteri Serkan Ceylan katıldı.

whatsapp-image-2021-02-01-at-20.25.13-(1).jpeg

09-12 Mart 2021 tarihlerinde yapılacak ITB Berlin sanal turizm fuarı katılımı, 25-27 Şubat 2021 tarihlerinde gerçekleşecek 14. Travel Turkey İzmir Turizm sanal fuarı katılımı, 09-11 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleşecek Bodrum Rally yarışı hakkında bilgilendirme, Sportinvest işbirliği hakkında bilgilendirme, 27 Nisan 2021 tarihinde Antalya’da gerçekleşecek offline “last minute” fuarı katılımı, Myndos Kapısı Müzesi hakkında bilgilendirme, Bodrum’da 3-12 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşecek Heritage Festivali Halikarnassos hakkında bilgilendirme gibi konular görüşülerek karara bağlandı.

Gündeme ilişkin BOTAV Yönetim Kurulu üyelerinin görüşlerini dile getirmesi, gelen soruların cevaplandırılmasının ardından 2021 yılı turizm beklentilerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.