VALİ ORHAN TAVLI’DAN BODTO ZİYARETİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 26 Ocak Salı günü, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile birlikte Bodrum Ticaret Odası’nı (BODTO) ziyaret etti. Ziyarette Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ile Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç, Mustafa Güneri, Erdem Ağan, Fatih Efe, Arif Ceylan Satı ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder de hazır bulundu.

bto_8143.jpg

Vali Orhan Tavlı BODTO heyetine misafirperverlikleri için teşekkür ederken hizmet binasında incelemelerde bulundu ve Oda çalışanları ile hizmet binasındaki üyelere iyi dileklerini belirtti. Vali Tavlı, “Bodrum Ticaret Odası gerek hizmet binası gerekse çalışmaları ile örnek bir kurumumuzdur.” diyerek Bodrum’daki ticari yatırımlar hakkında da bilgi aldı ve 2020 yılını değerlendirdi. Vali Tavlı daha sonra kurum ziyaretlerine devam etmek üzere Odadan ayrıldı.

Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine ziyaretin anısına bir tablo hediye etti. “Sayın Muğla Valimiz bugünkü ziyaretleri ile bizleri onurlandırdı.” diyen Başkan Kocadon, Vali Tavlı’ya pandemi dönemindeki üye hizmetleri hakkında da açıklamalarda bulundu ve yine bu dönemdeki Bodrum'a olan yatırım ilgisi ve bunun ekonomik yansımaları hakkında da bilgiler aktardı

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 18.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.