KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA KATILDIK

BODRUM ŞOFÖRLER ODASINDA DÜZENLENEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA KATILDIK

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) öncülüğünde geçtiğimiz aylarda başlatılan kan bağışı kampanyaları Odamız ve ile Türk Kızılay Derneği işbirliği ile diğer sivil toplum kuruluşlarında da gerçekleşiyor., Bodrum protokolünün de desteğiyle 21 Ocak Perşembe günü Bodrum Şoförler Odası tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, Kızılay Bodrum Şube Başkanı Ömer Başbuğ ve Kızılay Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Neşe Acaroğlu kan bağış aracının açılışını yaparak Bodrum halkının gösterdiği bu duyarlılığın tüm ülkeye örnek olmasını dilediklerini belirttiler.

whatsapp-image-2021-01-21-at-16.51.31-(2).jpeg
BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Bodrum’daki kurum ve kuruluşların ortaklaşa gösterdikleri bu yardımlaşma ile örnek olduğunu söylerken; “Bodrum için çalışan sivil toplum kuruluşu Odalarımız, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ;İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Bodrum Şoförler Odası Başkanlarımız ile birlikte herşeyin başının sağlık olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Bodrum Ticaret odası olarak gerçekleştirdiğimiz kampanyayı bugün Şoförler Odamızla devam ettiyoruz. Tüm üyelere, buraya gelerek kan veren halkımıza, ayrıca Kızılay Bodrum Şube Başkanı Ömer Başbuğ’a da bizlerle birlikte hareket ettikleri için ayrıca teşekkür ederim. Kan her an ihtiyacımız olabilecek oldukça önemli bir yaşam kaynağımız. Önceden önlemlerimizi almak adına bu tür kampanyalara devam edeceğiz”. diyerek azalan kan stoklarına verilecek katkının önemine değindi.
Kızılay’ın kan hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için: https://kanver.org/ web adresini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.