HALK BANK MÜDÜRLERİ İLE ÜYELERİN FİNANSAL SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Halk Bank Bodrum Şube Müdürü Hatice Çelik, Halk Bank Yalıkavak Müdürü Dilar Öztürk ile birlikte 4 Aralık Cuma günü Bodrum Ticaret Odası Başkanını ziyaret etti. Üyelerin finansal sorunları kapsamında görüş alış verişi yapılan ziyarette İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç’te yer aldı.

BODTO Başkanı banka müdürlerine üyelerin pandemi kısıtlamaları nedeniyle artan kredi ihtiyaçlarından bahsederek bu konuda bir çalışma yapılması gerektiğine işaret etti. “Üyelerimizin en çok yaşadıkları sorunlar ve iletmemizi istedikleri konu; banka kredileri ve devlet desteklerinin herkes tarafından kullanılabilirliğinin önünün açılmasıdır. Acilen finansal zorluklarını aşacak kredi imkânları sağlanmalıdır.” diyen Başkan Kocadon, turizm destek kredilerindeki faiz oranın da düşürülmesi gerektiğine önemle değindi.

Halk Bankası Müdürleri Bodrum Ticaret Odası ile yaptıkları istişare sonucu kredi imkânları konusunu değerlendireceklerini açıkladılar.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 30.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.