HORECA FAIR Uluslararası 3. Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı

GL PLATFORM FUARCILIK 03 – 06 Mart 2021 tarihlerinde Fuarizmir’de HORECA FAIR Uluslararası 3. Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı ile birlikte HORECA FAIR Uluslararası 3. Ev Dışı Tüketim Ürünleri Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları Fuarı’nı gerçekleştirecektir.

Fuar; Konaklama ve ağırlama tesislerine ve EDT’ye yönelik; resmi kurum ve kuruluş, firmalar, sektör temsilcileri ve bağlı oldukları çatı kuruluşların destekleri, yapılan etkinlikler, eğitimler, konferanslar, yarışmalarla adından basında da söz ettiren bir organizasyon haline gelmiştir.

Bu nedenledir ki ekonomiye katkı sağlayabilmek, beklentileri karşılayarak omuz omuza daha güçlenebilmek, sektörde yer alacak firmalara destek olmak, markaların bilinirliğine artı katkıda bulunmak için büyük bir adım atılmaktadır.

03 – 06 Mart 2021 tarihlerinde Türkiye’nin en büyük fuar merkezi Fuarizmir Gaziemir de endüstriyelden servis ve ikram ekipmanlarına, teknolojiden dekorasyona, gıdadan hijyene sektör bileşenleri; ilgili işletmeler, kamu kurum ve kuruluşları, sosyal tesislerin yönetici ve profesyonellerini buluşturacaktır.

Fuar çok sayıda meslek grubu ve ihtisas alanındaki üyeleri ilgilendirmekle birlikte meslek komitelerine kayıtlı üyelere yeni ticari zemin oluşturacaktır.

Ziyaretler ve katılımlar için 0.232 347 80 33 nolu telefondan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.