ANKARA TİCARET ODASINI AĞIRLADIK

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Meclis Üyesi Adnan Beker, İş insanları İsa Aydar ve Bayram Memişoğulları 16 Eylül Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti. Görüşmede Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ile Mehmet Ayaz, YK Üyeleri Erdem Ağan, Alper Özşeker, Fatih Efe ve Arif Ceylan Satı da hazır bulundu.

BODTO Başkanı Baran’a Oda hizmet binasını gezdirerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı ve son dönemde üyelerimiz için Arabuluculuk Ofisini bina bünyesinde açıldığını ifade etti. Pandemi döneminde alınan önlemler hakkında görüş alışverişinde bulunan YK Başkanları bu kapsamda Odaların üyeler için örnek teşkil ettiğine vurgu yaptı. Görüşmede ayrıca ekmek zammı da gündeme alınarak bu konuda izlenen yöntemler kıyaslandı.

ATO Başkanı “Misafirperverlikleri için Bodrum Ticaret Odası Başkanımıza teşekkür ederim. BODTO modern yapısı ile oldukça başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor kendilerini tebrik ediyorum.” diyerek hizmet binasını da çok beğendiğini açıkladı.

BODTO Başkanı: Bizler TOBB çatısı altında tek bir kurum gibi çalışmalıyız.

Başkan Kocadon ise Gürsel Baran’ın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Odamızda ATO Başkanını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk, kendisine son dönem çalışmalarımızdan bahsettik ve Ankara Ticaret Odamızdaki çalışmalar hakkında da bilgi aldık. Oda ve Borsalarımıza kapımız her zaman sonuna kadar açıktır. Bizler TOBB çatısı altında tek bir kurum gibi güçlü işbirliklerine ve iletişime sahip olmalıyız.” şeklinde konuştu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 25.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.