TÜV RHEINLAND YÖNETİCİSİNDEN ZİYARET

TÜV Rheinland Türkiye Satış Yöneticisi Rıdvan Yaldızkaya iş ortakları ile birlikte 22 Temmuz Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti. Turizm İşletmelerine yönelik Güvenli Turizm Sertifikasyon Sürecinin gündeme alındığı görüşmede olası işbirliği fırsatları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon TÜV Rheinland yöneticilerine ziyaretleri ve işbirliği önerileri için teşekkür ederken Bodrum Ticaret Odasının bu konudaki çalışmaları hakkında bilgi vererek şunları kaydetti: “Odamızın girişimleri ile üyelerimize ‘Güvenli Tesis Bilgilendirme Kitapçığı’ dağıttık. Ayrıca kurumumuz Güvenli Hizmet Belgesini alan ilk Ticaret Odasıdır. Akreditasyon ve TSE belgelerimizi de başarıyla yeniledik. Tüm bunlar 2018-2023 Stratejik Planımızda belirlediğimiz Uluslararası İlişkilerimizi daha da güçlendirecek çalışmalardır. Belirli kriterleri sağlayarak sertifikalandırılan kuruluşlar hem ulusal hem de uluslararası piyasada güven yaratır. TÜV’de bu anlamda yetkilendirilmiş önemli kuruluşlarımızdan; kendilerine Bodrum’da gerçekleştirecekleri çalışmalar için katkı vermeye hazırız.”

TÜV Rheinland Türkiye Satış Yöneticisi Rıdvan Yaldızkaya ise Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından COVİD-19 salgını ile mücadele kapsamında konaklama, yeme içme ve tur işletmelerinin alacağı önlemleri denetlemek amacı ile başlatılan  Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı konusunda 1 Haziran 2020 tarihinde bakanlık tarafından yetkilendirildiklerini belirtti. “TÜV olarak üye işletmelere yapılacak denetim, eğitim ve sertifikasyon hizmetleri ile sektörün gelişimi ve uluslararası saygınlığı olan hizmetlerimize ulaşımları konusunda Bodrum Ticaret Odası ile işbirliği içinde çalışmak niyetindeyiz.” diyerek işbirliği taleplerini olumlu karşıladığı için BODTO Başkanına teşekkürlerini sundu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.