BODRUM KALESİNİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDIK

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 28 Haziran Pazar günü, T.C. Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un teşrifleri ile yapılan Bodrum Kalesi Açılış Törenine katıldı.

Açılış konuşmaların ardından sosyal mesafe kurallarına uyularak kurdele kesildi ve açılış gerçekleştirildi. Daha sonra Bakan Ersoy öncülüğünde beraberindeki heyet kaleyi gezerek tamamlanan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Açılışa, Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Muğla Turizm İl Müdürü Zekeriya Bingöl ile davetliler katıldı.

Bodrum Kalesi’nin 1 Temmuz itibariyle ziyaretçi kabul etmeye başlayacağı ve kalenin gece müzeciliği uygulaması ile 10.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet vereceği öğrenildi.

Kaledeki tüm yenileme çalışmaları yılsonu itibariyle tamamlanmış olacak.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 26.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.