MUĞLA ZİYARETLERİMİZ

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon 15 Haziran Pazartesi günü Muğla’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Öncelikle Muğla Valisi Sayın Esengül Civelek’in veda törenine katılan BODTO Başkanı ardından T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl’ü makamında ziyaret etti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı’nın da yer aldığı görüşmede Covid-19 salgınının turizme etkileri değerlendirildi. Ayrıca Oda Başkanları kurum bazında yaptıkları çalışmaları Bingöl’e aktardılar.

Muğla ziyaretlerinde ilimize atanan Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Özcan Cambaz’ı da makamında ziyaret eden Kocadon kendisine yeni görevinde başarılar dileyerek iyi dileklerini sundu.

whatsapp-image-2020-06-16-at-10.32.26.jpeg

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.