KONAKLAMA, YEME-İÇME SEKTÖRÜNE ONLINE EĞİTİM YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

“Konaklama Tesisleri ve Yeme İçme Ünitelerinde”  Pandemi döneminde sürekliliğin korunması ve normalleşme süreciyle hizmetlerin kesintiye uğramadan devam etmesi amacıyla 16 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 10:00-11:30 saatleri arasında on-line eğitim webinar üzerinden gerçekleşti.

Bodrum Ticaret Odası ve Mérieux NutriSciences Türkiye işbirliği ile gerçekleşen eğitime yaklaşık 1.200 kişi on-line olarak yoğun bir şekilde katılım gösterdi.

Denetim, Belgelendirme, Eğitim &Danışmanlık Müdürü Halil Temel tarafından yapılan sunumda, COVID-19 Hastalığı Hakkında Bilgilendirme, Hastalıktan Korunma, İşletmede Alınması Gereken Önlemler, Misafir Kabul - Oda Hizmetleri - Gıda Hazırlama ve Sunum alanları ve Kriz Yönetimi konuları paylaşılırken, eğitim sonunda sorular cevaplandırıldı.

22.jpeg

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, eğitime yoğun ilgi gösteren konaklama-yeme-içme sektörleri firmalarına teşekkür ederken, “ Bodrum Ticaret Odası olarak pandemi döneminde de çeşitli eğitim çalışmalarına on-line olarak devam ettik. Bugün ise işletmelerin kafasındaki en büyük konu ne gibi önlemler almalıyım sorusuna cevap bulduk. Odamızın eğitim çalışmaları on-line olarak devam edecektir.”diyerek BODTO üyelerini eğitimlere katılmaya davet etti.

33.jpeg

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 24.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.