BODRUM DOĞA SPORLARI KULÜBÜNDEN ZİYARET

Bodrum Doğa Sporları Kulübü Derneği (BODOSK) Başkanı Yusuf Taş, Başkan Yardımcısı Arcan Camgöz, Genel Sekreteri Emre Pars ve yürüyüş lideri Metin Bul 4 Mart 2020 Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Doğa Sporları Kulübü Dernek yetkilileri 2020 yılı doğa sporları programları hakkında bilgiler aktardı. Bodrum Ticaret Odası tarafından projelendirilen “Bodrum Leleg Yolu” yürüyüş yollarının daha çok kişi tarafından bilinmesi, yürüyüş severler için yolun daha çok tercih edilmesi için ortak yürütülecek çalışmalar görüşüldü.
BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Bodrum Leleg Yolu projemizi geliştirmek daha çok kitlenin beğenisine sunmak adına birlikte yürüteceğimiz faaliyetleri görüştük. Ortak çalışma ile daha güzel bir sonuca ulaşacağız. Bodrum Leleg Yolu tanıtım çalışmalarımızı ve yürüyüş etkinlikleri ile yakında duyuracağız.” diyerek ziyaretlerinden ve işbirliğinden dolayı BODOSK’a teşekkür etti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.