TSE DENETİMİ İLE BELGEMİZİ YENİLEDİK

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) İzmir Belgelendirme Müdürlüğü tarafından TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme denetimi 30 Ocak 2020 Perşembe günü gerçekleşti.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç ve Arif Ceylan Satı, Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder, Genel Sekreter Yrd. Nigar Başkaya, Akreditasyon Sorumlusu Nermin Gönen’in katılımı ile açılış toplantısı ile başlayan denetimde, denetçiler Tuba Atak ve Selda Akatay Odamızın 9001:2015 Standart kriterlerine uygunluğunu inceledi.

Gün boyu yapılan tetkikte, sistem gereklerine uygunluk, işleyiş ile Odamız birimlerinde incelemelerde bulunuldu.

BODTO kalite yolculuğuna devam ediyor..

Denetimin ardından birim yöneticilerimizin de katıldığı kapanış toplantısında açıklama yapan denetçiler Tuba Atak ve Selda Akatay “9001 kalite yönetim sistemine göre gerçekleştirdiğimiz tetkikimizde BODTO' nun çalışmalarını kalite çıtasını düşürmeden sürdürdüğünü ve Odanın başarılı uygulamalarının diğer kurumlara örnek olacak yapıda olduğunu gördük. BODTO sürekli iyileştirme politikası ile çalışmaktadır.” diyerek Odanın Kalite ekibini tebrik etti ve Kalite Yönetim Sistemlerinin BODTO tarafından özümsendiğinin altını çizdi.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise belgelendirme denetimini başarıyla tamamladıkları için gururlu olduklarına söyleyerek bu belgelerin üye hizmetinde kalite artışını da tescil ettiğine işaret etti. Daha sonra konuşmasına  “Odamız 2006 yılında ISO 9001:2000, 2009 yılında ISO 9001:2008 ve 2016 yılında ise ISO 9001:2015 KYS Belgesini alan Muğla'daki ilk Oda olmuştu. Kalite belgeleri ülkemizde sunulan hizmeti ve kurumsal işleyişi daha başarılı şekilde sunulmasına katkı vermektedir. Bugün 14. Kalite denetimimizi de başarıyla tamamlamanın mutluluğu içindeyiz. Gelecek yıl kalite yönetim sistemimizde yeni güncellemeler ve çalışmalarla daha da başarılı çalışmalara imza atacağız.” şeklinde devam etti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 25.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.