HALKBANK BÖLGE MÜDÜRLERİNDEN ZİYARET

Halk Bankası Denizli Bölge Müdürü Deniz Yıldırım ve Pazarlama Bölüm Müdürü İlker Tekin, Bodrum Şube Müdürü Hatice Çelik, Bodrum Çarşı Şube Müdürü Funda Aras, Yalıkavak Şube Müdürü Nadiye Kanyar, Turgutreis Şube Müdürü Nazik Ebru Özkan 16 Ocak 2020 Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti. BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Alper Özşeker ve Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç ziyarette bulunanlar arasındaydı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon “2020 turizmden beklentiler konusunda değerlendirmelerinde bulunarak, Bodrumdaki işletmelerin faydalanabileceği krediler hakkında görüşmeler yapıldı. Halk Bankası yetkililerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.

Ziyaret esnasında Odamızda bulunan Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç ise Bodrum’un önemli iş kollarından olan deniz sektörü içinde kredilerin hazırlanmasının deniz turizmine de katkı sağlayacağını banka bölge müdürlerine belirtti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 23.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.