ODALAR BELEDİYE BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Oda Başkanları BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon’un ev sahipliğinde 27 Aralık 2019 Cuma günü bir araya geldi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç ve Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı’nın katıldığı görüşmede, odaların sivil toplum kuruluşları arasında öncü ve kapsayıcı gücüne değinilirken, ortak noktanın Bodrum ve Bodrumlular olduğu belirtildi.

2019 yılında iki kez bir araya gelen heyet, ilerleyen aylarda da her ay düzenli olarak istişare ve değerlendirme yapmak üzere toplanmaya karar verdi.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Odalarımız STK’lar arasında önemli bir yere sahiptir. Gerek üye sayılarımızın fazla olması, gerekse katılımcılığın yüksek olmasıyla Bodrum ekonomisinin, Bodrumluların, üyelerimizin sorunlarının çözümünde daha yaşanabilir bir kent için bir araya geldik.”diyerek koordinasyon ve işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı.

Bodrum Belediye Başkanı ve Oda Başkanları toplantısı Bodrum tanıtımı ve 2020 yılı planlamalarının görüşülmesi ile tamamlandı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.