AYŞE YURDALAN SERGİSİ AÇILDI

Bodrum Ticaret Odası Sergi Salonunda 15 Kasım 2019 Cuma günü Ayşe Yurdalan’ın resim sergisi açıldı.

Ayşe Yurdalan “Resim, benim için bir serüven. Bu serüven; kurutulmuş çiçekleri, suluboya ile bütünleştirdiğim tablolarla başladı. Çiçekler, bana doğanın renklerini ve renklerin muhteşem kardeşliğini öğretti. Böylece1986’da “Çiçeklerle Dans” sergimi geçekleştirdim. 1997’de Fantastik ressam Erol Denec ‘le yağlı boya ve sulu boya çalışmalarıma başladım.” Diyerek BODTO’ya teşekkür etti.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ise “Sanat ve kültüre çok önem veriyoruz. Bodrum Ticaret Odası Sergi Salonumuzda böyle önemli, kültürel ve sanatsal resimlere yer vermek bizi mutlu ediyor. Hizmet binamızdaki sergi alanımızın bu kadar ilgiyle karşılanması bizleri de mutlu ediyor. Bodrum bir sanat şehridir.”dedi.

bto_0974(1).jpg

Sergi, 18-22 Kasım 2019 tarihleri arasında hafta içi 9.00-12.30, 13.30-17.00 saatleri arasında sanatseverlere açık olacak.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.