İSRAFİL KIŞLA BODTO’YU ZİYARET ETTİ

26. Dönem Artvin Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Danışmanı İsrafil Kışla, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı ve Eski Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Geçmiş Dönem Rektörü Mansur Harmandar, AKP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çelebi, Muğla İlim Yayma Şube Başkanı ve Ege Bölgesi Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Ayhan Balcı, İlim Yayma Cemiyeti Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Bozkurt, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Doktor Öğretim Üyesi Ünal Bozyer, İşadamı Yılmaz Algül, Bodrum Turunçgil Üreticileri Birliği Başkan Yardımcısı İsmail Akpınar 11 Kasım 2019 Pazartesi günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret ettiler.

Heyet Bodrum’un sorunlarını, 2019 Turizmini ve ekonomisini görüştü. Bodrum turizmini geliştirmek için yapılabilecek faaliyetler ve Bodrum’un sorunlarına ilişkin çözüm önerileri sunuldu.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon “ Bodrum turizmi başta olmak üzere genel olarak Bodrum Yarımadamızın sorunlarını görüştük. Hep beraber yapabileceğimiz konular hakkında bilgiler aktararak çözüm önerilerimizi sunduk. 2020 yılı ekonomik beklentilerimizi, risklerimizi ve önlem almamız gereken konuları değerlendirdik. Verimli bir ziyaret oldu. Değerli misafirleri Odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz.” Diyerek görüşmeyi değerlendi.

Ziyaret sonrasında toplu fotoğraf çekilen heyet, Odamızdan ayrıldı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 24.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.