"RUS-BODRUM İŞ İNSANLARI PLATFORMU" ÇALIŞMALARI BODTO 'DA SÜRÜYOR

TUR-RUS Proje Geliştirme Derneğinden Ivan Starodubtsev, 7 Kasım 2019 Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Odamız Genel Sekreteri Prof.Dr. Fuat Önder’in de katıldığı görüşmede, Ivan Starodubtsev tarafından 27 Eylül 2019 tarihinde Odamızda gerçekleşen “Rusya-Türkiye Ekonomik ve Endüstriyel İşbirliği” konulu toplantının Rus tarafı çalışmaları ele alındı. Rusların Bodrum platformu hakkındaki durumu ve Bodrum’un Rusya’da tanıtım faaliyetleri hakkında çalışmalar aktarıldı.

Yapılan görüşmeyi değerlendiren BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ‘işbirliklerini güçlendirmek adına bir dizi faaliyetin çeşitli sektörler ve Rus tarafı ile toplantı organizasyonu planlanmasının gerçekleştirilmesini görüştük. Bodrum Ticaret Odası olarak Bodrum’un tanıtımı ve iş hacminin gelişmesi için çalışmalarımız sürecek.” dedi.

Konuşmaların sonunda Ivan Starodubtsev, iki ülke arasında ticari ilişkileri geliştirmek ve Bodrum iş insanlarından oluşacak heyetin görüşlerini almak için, BODTO’da görüşme talebinde bulundu. Ayrıca Rusların 14-17 Kasım’da Ankara’da yapılacak fuarda kendisinin bu platform hakkında sunum yapacağını da ifade etti. Görüşmeler Kasım-Aralık-Ocak aylarında yapılabilecek toplantıların programı oluşturularak Ivan Starodubtsev’e hazırlamaya başladığı proje metni için  Odamızca verilecek destekleri konuşarak son buldu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 24.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.