ŞANLIURFA TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Ceylan Satı, Fatih Efe, Meclis Üyeleri Toros Demirdöven ve Ahmet Atilla Serttaş 6 Kasım 2019 Çarşamba günü Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasını (ŞUTSO)ziyaret etti.

Ziyarette  ŞUTSO’dan Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve Meclis Başkanı Ahmet Altun, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Kılıçoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevahir Asuman Yazmacı, Hüseyin Belit, Mehmet Çalışkan, M.Sait Aydın, Mustafa Direkçi ile Meclis Üyesi Ahmet Sambur  BODTO heyetini karşıladı.

sutso2(2).jpg

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan 27 Temmuz 2018 tarihinde YK Başkanı İ.Halil Peltek’in Odamıza yaptığı ziyareti anımsatarak “O günlerde Odalarımız arasındaki işbirliği faaliyetini arttırmayı konuşmuştuk. Bugünde BODTO heyeti olarak İli tanımayı ve karşılıklı Oda faaliyetlerimizi nasıl geliştirebileceğimizi konuşmaya geldik. Oda yönetimine  gösterdikleri konukseverlikleri için teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Daha sonra heyetler arasında  ilin ekonomik, ticari ve turizm potansiyeli ile kentteki güncel gelişmeler ve Odalar arasındaki işbirliği konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

sutso4(1).jpg

sutso3(1)-001.jpg

Günün anısına karşılıklı plaket takdimi yapıldı.

Odamız ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası arasında "kardeş oda" protokolü imzalanarak iki bölge arasındaki ticaret ve turizmin geliştirilmesi için ortak çalışmalar yürütülecektir.

whatsapp-image-2019-11-07-at-15.40.40.jpg

BODTO heyeti ilde bulunduğu sırada Şanlıurfa Müzesini ve Göbeklitepe Kültürel Miras ve Turizm Fuarını ziyaret ederek incelemelerde bulunacak.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 23.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.