KGK’DAN TÖRE’YE ZİYARET

TOBB’a bağlı MUTSO koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren KGK İl İcra Komitesi, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret etti ve ardından aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne bağlı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde faaliyet gösteren Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İl İcra Komitesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. 1 Kasım Cuma günü MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı öncesinde heyet,  Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette, KGK İl İcra Komitesinin kuruluş amacı ve kapsamı hakkında bilgi veren Başkan Mehtap Şeniz Çahan şunları kaydetti: “TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi, TOBB bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, Muğla genelinde kadın girişimciliğinin özendirilmesi ve teşviki konusunda çalışmalar yapan bir yapıdır. Kadınların ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde daha aktif rol alabilmeleri adına iş fikri olanları desteklemek ve özel sektöre yönlendirerek girişimciliği teşvik etmek temel hedefimizdir. İki yıllık görev süremiz boyunca çalışmalarımızı ve projelerimizi bu doğrultuda gerçekleştireceğiz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve kadın girişimciliğin önemini vurgulayan Töre, “Muğla’nın en önemli ayrıcalıklarından bir tanesi kadınlarının girişimci olması, kendine olan öz güveni, duruşu ve kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi. Başarı da inanmak ve hayal kurmak çok önemli. Sizlerle birlikte olmak, ortak projeler yapmak ve eğitim camiasında çalışmalar yürütmek isterim” ifadelerinde bulundu.

Ziyaretin ardından İcra Komitesi, Mehtap Şeniz Çahan başkanlığında olağan toplantısını MUTSO Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Toplantıda, yapılması planlanan proje ve çalışmalara ilişkin görüşlerde bulunuldu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 24.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.