BODTO EKİM MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Bodrum Ticaret Odası Olağan Ekim Ayı meclis Toplantısı 31.10.2019 Perşembe günü Meclis Başkanı İlhan Ersan başkanlığında bir araya geldi.

Gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü toplantıda BODTO meclis üyeleri hazır bulunurken, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon tarafından 2019 Ekim ayı Odamız faaliyetleri sunuldu.

Ardından 2019 Eylül ayı mizanı tetkiki yapıldıktan sonra, üyelerimizden gelen fiyat tarifeleri görüşülerek onaylandı.

Keşan İlçesi Oda ve Borsasından gelen “kardeş oda” faaliyetlerini içeren ortaklık metni meclis tarafından değerlendirilerek uygun bulundu. Kardeş Oda faaliyetlerinin yürütülmesi için BODTO Yönetim Kurulu görevlendirildi.

BODTO Meclis Toplantısına Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın belediyenin son 6 aylık çalışmalarına ilişkin faaliyetlerini sunması ile devam edildi. Toplantıya katılan ve BODTO Meclis Üyelerinin sorularını yanıtlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kısa sürede hızlı bir girişimde bulundukları belirtti.

Ahmet Aras konuşmasında, “Özellikle kaçak bina ve yapılaşma ile ciddi mücadele ediyoruz. Bunu yürütürken de sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüzü kurduk ve çok hızlı somut adımlar attık. İleriki günlerde çalışmalarımızın sonuçlarını alacağız. Alt ve üst yapı çalışmalarımız başladı. Turizm sezonunun bitmesi ile çalışmalarımıza hız vereceğiz. 2020 yılında Bodrum için daha güzel günler göreceğiz.” diyerek bilgi aktardı.

Toplantı yapılan değerlendirmeler ve görüşlerin sunulması ile son buldu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 26.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.