ODALARDAN DENİZ MÜZESİNE ZİYARET

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Meclis Başkanı Ethem Özyurt, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı 25 Ekim 2019 Cuma günü Bodrum Deniz Müzesi Müdürü Selen Cambazoğlu’nu Bodrum Deniz Müzesinde ziyaret etti.

Bodrum sivil toplum örgütleri Deniz Müzesini gezerek guletleri ve deniz kabuklarını tek tek inceleyip Bodrum Deniz Müzesi Müdürü Selen Cambazoğlun’dan bilgi aldılar.

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut S. Kocadon  “İlk günden bu yana desteklediğimiz hep sürmektedir. Müzenin projelerini, faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Bodrum Deniz Müzesi için yapılabilecek ne varsa tüm sivil toplum örgütleri olarak hazırız. Bodrum’un simgelerinden olan guletlerimizi, süngercilik tarihimizi ve balıkçılığımızı gelecek nesillere aktarmamız açısından Müzemiz hem kültürel hem de tarihsel açıdan büyük önem taşıyor. Bodrum Deniz Müzesi tüm Bodrumlularındır.” dedi.

Ziyaret fotoğraf çekilerek son buldu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.