TEKNOPARK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Muğla Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) Yönetim Kurulu toplantısı 14 Eylül 2019 Pazartesi Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Esengül Civelek’in yanı sıra; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamdi Yücel Gürsoy, Yücel Okutur, Orhan Kılıç, Mevlüt Acar, Mehmet Dişçigil, Mansur Harmandar, Bülent Karakuş ve Teknopark Genel Müdürü Filiz Öner katıldı.

BODTO üyelerimizden olan Kılıç Holding’de yapılan toplantı, bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesi ve yeni gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, yönetim kurulu üyelerinin Teknopark'ın önümüzdeki süreçte yürüteceği faaliyetler hakkında bilgilendirilmesiyle sona erdi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.