AVLONYA VALİSİ FLAMUR MAMAJ BODRUM’A GELDİ

Muğla ile Arnavutluk’un Avlonya kenti arasından mevcut uluslararası anlaşmaların ticari, ekonomik, bilimsel, teknik ve kültürel bağlarının genişletilmesi, dış ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla işbirliği ve ortak çalışmalara yönelik niyet beyanı imzalandı.

Muğla Valisi Esengül Civelek ile Avlonya Valisi Flamur Mamaj arasında imzalanan niyet beyanına göre ekonomi alanında ilçe ve bölgelerde küçük ve orta işletmelerin gelişmesi, Avlonya ve Muğla arasında bağlantıların sağlamlaştırılması, kültür, spor, turizm, eğitim ve çevre gibi farklı alanlarda devlet ve özel yatırımlı programlara yönelik çalışmalarda işbirliği sağlanacak.

2 Ekim 2019 Çarşamba günü Muğla ziyaretinden sonra Avlonya Valisi Flamur Mamaj, Muğla Valisi Esengül Civelek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve oda başkanları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

avlonya-valisi.jpg

Yemekte Oda Başkanımız Mahmut Serdar Kocadon tarafından Bodrum’un ticari ve ekonomik potansiyeli hakkında Avlonya Valisi Flamur Mamaj’a bilgiler aktarıldı. Arnavutluk’un önemli turizm ve liman kenti Avlonya ile Bodrum arasındaki benzerlikler görüşüldü.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.