BODRUM EĞLENCE SEKTÖRÜ BİR ARAYA GELDİ

Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Canlı Müzik İzin Belgeli İşletmeler ile Sezon Değerlendirme Toplantısı” 03 Eylül 2019 Salı günü Bodrum Ticaret Odası Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Engin Doğan ile Yarımada genelinde bulunan eğlence mekanlarının işletmecileri katıldı.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Engin Doğan, canlı müzik izin belgesi, kapsamı, yasal sorumlulukları ve yapılan denetimlerle ilgili sunum yaparak gelen işletmecileri bilgilendirdi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras; “Eğlence mekanlarının sahipleri ve işletmecileriyle bir araya gelerek sezonu değerlendirerek, Bodrum’un her alanda standartları ve kuralları olması gerektiğini” söyledi.

bto_7995.jpg

Toplantı sonunda değerlendirme yapan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “2019 turizm sezonumuzun yavaş yavaş sonlarına yaklaşıyoruz, 2020 yılında daha organize, daha uyumlu turizm faaliyetleri için bu tip sektörel toplantılar oldukça önemli. Ortak akılla ortak paydamız olan Bodrum için en iyi uygulamayı birlikte yürüteceğimize inanıyorum. Belediyemiz, özel sektörümüz, STK’lar ve kurumlarımızla işbirliği ile turizm de saha güzel sonuçlar elde edeceğiz.” dedi.

Eğlence sektörü meslek komitemiz ve üyelerimizin de katılarak görüşlerini yetkililere anlatma fırsatı buldu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.