RUSYA KÜLTÜR GÜNLERİ HAZIRLIK TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Bodrum Belediye Başkanlığı, Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı ve Bodrum. Com. Ru işbirliği ile Bodrum ve Rusya - Rusça Konuşan Ülkeler Kültür Günleri etkinlikleri kapsamında 20 Ağustos 2019 Salı günü Bodrum Ticaret Odasında yapılan toplantıya, Bodrum Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Bodrum Com. Ru’dan Igor Pasinchuk ve Tatiana Antipova, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Rıza Öztürk, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden Adalet Özduruk, Spektr Otel’den Ivan Starodubtsev, Bodrum Ticaret Odası’ndan Toros Demirdöven, Bodrum Deniz Ticaret Odası’ndan Fatih Öztarakçı, Bodrum Turizm Danışma Büro Sorumlusu Başar Erten, Bodrum Otelciler Derneği’nden Itır Köylü, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan ve Sınır Tanımayan Şefler Derneği’nden Ahmet Çetin katıldı.

Toplantıda 26-28 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılması planlanan etkinlikte Bodrum’un Rusya ve Rusça Konuşan Ülkelerde tanıtılması, ilişkilerin geliştirilmesi ve 2019 turizm sezonunun değerlendirilmesi konulu konferansla ilgili detaylar, Bodrum İskele Meydanı’nda yapılacak gastronomi ve kültürel etkinlikler, Rus basınına Bodrum’un tanıtılması amacıyla yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Rusya Kültür Günleri kapsamında planlanan faaliyetler yakın zamanda duyurulacaktır.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.