BODRUM SAĞLIK VAKFINA BİR DESTEK DE TUİ’DEN

TUI Rehberleri ve Baş Rehberi ile birlikte TUI Servis Müdürü Roger Wellington 08.08.2019 Perşembe günü Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Bodrum Ticaret Odasının da sürekli destelediği sivil toplum kuruluşlarından olan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin ürettiği çantalardan 10 bin adet çanta siparişi veren TUİ vakıf ile önemli bir işbirliği destek verdi.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Bodrum Engeller Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, “En büyük tur operatörü olan TUİ ile iş birliği yapmak bizim akredite olduğumuzu gösteriyor. TUİ ile işbirliği yapan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın Avrupa’da diğer büyük firmalar ile de işbirliği yapabilmesinin yolu açılmış oluyor. Bodrum’u ve ülkemizi Avrupa’ya tanıtmış olacağız. Bu sadece ticari bir alışveriş değil buradaki engelli öğrencilerimiz için Avrupa kapısının da açılıp Türkiye’de de bu işleri en az Avrupa kadar iyi yapılabildiği gösterilmiş olacak. Ayrıca öğrencilerimizin gelişimine de katkı sağlayacağımız için çok mutluyuz.” diyerek görüşlerini dile getirerek TUİ rehberlerine ve heyetine teşekkürlerini sundu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 24.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.