5 GÜNDE 10 MELEK PROJESİ BAŞLADI

Geçtiğimizde günlerde Genç Liderler ve Girişimciler Derneği(JCI) Bodrum Şubesi, Engelliler Sağlık Vakfı için 5 Günde 10 Melek Projesi başlattı.

Projede 10 tekerlekli sandalye bağışı alan JCI Bodrum, 5. Günün sonunda 11 tekerlekli sandalye, 1 hotpact cihazı ve 1 infraruj cihazı bağışına ulaştı. Projede bağışlanan tekerlekli sandalyeler ve cihazlar, 24 Temmuz 2019 Çarşamba günü Engelliler Sağlık Vakfı’nda düzenlenen törenle teslim edildi.

Törene Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Akkaya, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, JCI Bodrum Başkanı Aslı Mercan, Florance Nighingele Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kurtcebe katıldı.

Törende konuşan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Bodrum’un en önemli özelliklerinden biri de sivil toplum kuruluşlarının fazla ve aktif oluşu diye düşünüyorum. Yıllardır Bodrum’un için çalışan tüm kesimler yine Bodrum’u farklı alan ve konularda temsil ederken, sosyal farkındalığı artırarak, yerelde yaşayan Bodrum’luların sosyal, kültürel, ekonomik pek çok ihtiyacını karşılayabilmektedir. Bu yönümüz ile herkese örneğiz. Tüm kurum ve kuruluşların ortak çalışmaya devam etmesini oldukça önemsiyorum. Desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu işbirliklerimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Tören iyi dilek ve işbirliklerinin devamı dileğiyle son buldu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.