BODTO PAYDAŞLARINA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Odamız Bodrum’da üyelerinin yanı sıra paydaş olduğu kurum ve kuruluşlara destek veriyor.

Yeni binamızda bulunan salonlarımız oldukça talep görüyor. Odamız açıldığı 24 Eylül 2017 tarihinden itibaren birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı.  Binamızda bulunan konferans salonu, eğitim ve toplantı salonları, sergi salonu ve fuayesinden birçok paydaşımız yararlandı.

Açılıştan bu yana 256 etkinliğe hizmet verdik. Bu etkinliklerde kurumlara binamızda kalite standartlarımız çerçevesinde hijyen kurallarına uygun altyapı temin etmekteyiz.

Paydaşlarımızın temizlik, ikram, ses sistemi, ışıklandırma, projeksiyon, kırtasiye ve toplantı materyali ihtiyaçlarını karşılamaktayız.

Bu gereksinmeler için personel istihdam etmekte ve bu personellerimize kalite, iletişim ve problem çözme eğitimleri vermekteyiz.

256.etkinliğimiz için sergi salonumuz fuaye alanını 23-25 Temmuz 2019 tarihlerinde 3 gün sürecek olan Stratejik Plan hazırlık çalışmaları için Bodrum Belediyesine tahsis ettik. Aynı zamanda Sergi salonumuzda “ Bodrum Kilimleri” sergisi de devam etmektedir.

Paydaşımız olan Bodrum Belediyesinin etkinliğine Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya katılarak katkıda bulundu.

Akkaya, etkinliğin açılış konuşmasında stratejik planların kamuda önemine değinerek planlı ve plansız çalışmanın arasındaki farkı vurguladı. Oda olarak bu tür çalışmalara desteğe hazır olduğumuzu belirterek katılımcılara teşekkür etti.

bto_7059.jpg

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.