RUSYA KÜLTÜR GÜNLERİ HAZIRLIK TOPLANTISI

Bu yıl 18-19 Ekim 2019 tarihleri arasında Bodrum Belediye Başkanlığı, Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) ve Bodrum.Com.Ru işbirliği ile 5. Kez yapılacak olan Bodrum-Rusya-Rusça Konuşan Ülkeler Kültür Günleri için 11 Temmuz 2019 Perşembe günü Odamızda hazırlık toplantısı yapıldı.

Toplantıya Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ümmühan Yurt, Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden Adalet Özdürük, Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri M. Cemil Bayraktar, Bodrum Turizm Danışma Bürosu Başar Erten, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürü Yavuz Yılmaz, Bodrum Otelciler Derneği Nilsen Özel, Türkiye Rusya Proje Geliştirme Derneği Ivan Starodubtsev, Bodrum Com. Ru  İş Geliştirme Müdürü Igor Pasinchuk, Bodrum Com. Ru. Proje Geliştirme Müdürü Tatiana Antipova, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Tolga Karademir katıldı.

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Rusya Kültür Günleri”nde Bodrum’un Rusya ve Rusça Konuşan Ülkelerle ilişkilerini geliştirmek ve Bodrum’un tanıtımını arttırmayı hedefleyen toplantıda; yapılacak etkinlikler görüşülerek taslak program hazırlandı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.