TÜRKİYE İŞ BANKASI ORTAKENT ŞUBESİNDEN ZİYARET

Türkiye İş Bankası Şube Müdürü Tülay Bilgi, Müdür Yardımcısı Mustafa Murat Ünver, Satış Yöneticisi Serkan Karasu BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S.Kocadon’u makamında 11 Temmuz 2019 Perşembe günü ziyaret etti.

Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı’nın da yer aldığı ziyarette bankanın yeni dönem çalışmalarından bahsedilerek Odamız üyelerine sağlanabilecek kolaylıklardan, sıfır faizli kredilerden bahsedildi.

Türkiye İş Bankası Şube Müdürü Tülay Bilgi “Müthiş bir tarım potansiyeline sahip olan Güzide ilçemiz Bodrum’da İş Bankası olarak hem şubelerimiz hem tarım bankacılığı özel hizmet birimlerimizle eskisinden çok daha fazla aktif olacağımızı ve Bodrum’lu üreticimizin her türlü finansman ihtiyacında yanında olacağımızı müjdelemekten gurur duyuyoruz. Sektördeki tüm üreticilerin ihtiyaçlarına özel hazırladığımız farklı finansal ürünler, şubelerimiz tarafından yurt çapına yaygın bir şekilde kullandırılıyor. Bu amaçla Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. (KKB) tarafından sağlanan “Tarım Kredileri Değerlendirme Sistemi (TARDES)” ve “Tarım Bilgi Sistemi Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS)” sorgulama servisleri tüm şubelerimizce kullanılabiliyor. Bu uygulamalar da kullanılmak suretiyle ile üreticilerimizin tarım kredi taleplerinin ihtiyaca en uygun şekilde değerlendirilmesi ve çok kısa sürede karşılanması mümkün oluyor.

Üreticilerimize kredi kullandırırken arazi büyüklüğüne ya da hayvan sayısına ilişkin bir alt sınır koymuyoruz. Devletin kayıt sistemlerinden kendi üretim tiplerine uygun olanına (çiftçi kayıt sistemi, örtü altı kayıt sistemi vb.) kayıtlı olmak kaydıyla, tüm üreticilerimizi tarım sektörüne yönelik kredilerimizden yararlandırabiliyoruz.” diyerek özel tarım bankacılığı hakkında detaylı bilgi verdi. Konu hakkında faiz oranları ve bilgilendirme için üyelerimiz İş Bankası ile iletişime geçmelilerdir.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon görüşmede Bodrum’un ticari hacmine dikkat çekerek çok hızlı geliştiğine işaret etti ve 2019 yılı öngörülerini aktarırken, turizm sezonu değerlendirildi. Başkan Kocadon, banka yöneticilerine ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.