BODTO HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI

Bodrum Ticaret Odası Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 27 Haziran 2019 Perşembe günü Meclis Salonunda gerçekleşti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan toplantının gündemini Meclis üyelerine okuyarak toplantıyı başlattı. Odanın Haziran ayı faaliyetleri, mizanın onaylanması, İvme Finansman Paketi Bilgilendirme sunumu ve 29-30 Haziran 2019 tarihlerinde gerçekleşecek BODTO Golf Cup olurken, Akbank Halikarnas Şubesi Müdürü Osman Can Soytaş ve Meslek Komite üyesi Caner Tuna konuşmacı olarak katıldı.

Odamız aylık faaliyetlerini meclis üyeleri ile paylaşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya’nın sunumunun ardından haziran ayı mizanı meclis üyeleri tarafından onaylandı.

Akbank Halikarnas Şube Müdürü Osman Can Soytaş, İVME Finansman Paketi ve diğer krediler hakkında sunum yaptı. Soytaş sunumun ardından yatırım ortamı ve önümüzdeki dönemde etkileri hakkında meclis üyelerinin sorularını cevapladı.

29-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Bodrum Ticaret Odası organizasyonu ile gerçekleşecek olan BODTO Golf Cup Golf turnuvaları ve Golf sporu hakkında Caner Tuna meclis üyelerine bilgi verdi.

Karaova’da gerçekleştirilen aktivitelerin alternatif turizme katılması ve Turizm’de Çin pazarı hakkında görüşmelerde toplantının diğer konuları arasında idi.

Meclis Başkanı İlhan Ersan, Can Soytaş’a verdiği bilgiler hakkında teşekkür etti. Golf Cup turnuvasına Meclis üyelerini davet ederek toplantıyı tamamladı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.