BODRUM DENİZ MÜZESİ İÇİN ORTAK ÇALIŞMALAR

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç ve Deniz Müzesi Müdürü Selen Cambazoğlu ve Aydoğan Acarer ile birlikte 21 Mayıs Salı günü, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

Bodrum Deniz Müzesi projelerinin gündeme alındığı görüşmede BODTO Başkanı Kocadon Bodrum Deniz Müzesi’nin Bodrum Belediyesi ile birlikte ortak girişimleri sonucu hayata geçtiğine dikkat çekerek, müzenin gelişimine yönelik yeni atılımların olacağına işaret etti.

Belediye Başkanı Aras’ta Deniz Müzesi’nin önemine dikkat çekerek yeni projelere de destek vereceklerini açıkladı.

Bodrum Deniz Müzesi’ni geliştirecek projeler hakkındaki görüşmelere 22 Mayıs Çarşamba günü de devam eden Belediye Başkanı Aras, BODTO Başkanı Kocadon ve Müze Müdürü Cambazoğlu 3 kurumun ortaklığında oluşturulması planlanan projeler için Bodrum’da demirli Ege Bölgesi’nin (İzmir dışında) tek faal yangın söndürme gemisi Deniz Büyücüsü’nde toplantılarına devam etti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 25.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.