BOTAV GENEL KURULU YAPILDI

Bodrum Tanıtma Vakfı 24. Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Nisan Salı günü, Kefaluka Resort Hotel toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aras ev sahipliği yaparken, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç ve BOTAV üyeleri toplantıda hazır bulundu.

Genel Kurul'a katılan Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen ve gazeteci Can Pulak, BOTAV onur üyesi oldu. Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, spor adamı Fatih Terim ve gazeteci Nebil Özgentürk’ün de BOTAV onur üyesi olacak isimler arasında bulunduğu öğrenildi.

BOTAV Genel Kurulu olağan gündemiyle divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar 2018 yılı faaliyet raporunu sundu ve katıldıkları fuarları tanıttı.

58895051_1842327665867401_2848063599333605376_o.jpg

Bodrum Belediyesi ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aras ise geçmiş dönem belediye başkanı ve BOTAV başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür ederek başladığı konuşmasında Bodrum'un tanıtımının çok önemli ve çok ciddi bir iş olduğunu vurgulayarak, bu konuda kültürel birikimi ve özgün değerleri dikkate alacaklarının altını çizerek, "Bunu, BOTAV gibi Türkiye'de emsali olmayan bir vakfın yapması bizim için çok önemli. Bodrum'un da Türkiye'de ve dünyada bir emsali yok. İşte bu nedenle Bodrum'da, BOTAV gibi inisiyatifler oluşuyor. Ben de BOTAV'ın başkanı olmaktan onur duyuyorum" dedi.

Başkan Aras'ın konuşmasının ardından, BOTAVın 2018 yılı bütçesi ve Denetleme Kurulu raporları okunarak oylamaya sunuldu. 2019 yılı tahmini bütçesinin okunarak üyelerin görüş ve değerlendirilmesine sunulmasının ardından BOTAV'a yeni üye olan isimler ve üyelikten ayrılacak olanların Genel Kurula sunumu yapıldı. Daha sonra BOTAV Yönetim Kurulu'na gider kalemlerinde fasılalar arası aktarma yetkisi verildi. Genel kurul, mesaj, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Bodrum Ticaret Odası’nın da Yönetim Kurulunda bulunduğu Bodrum Tanıtma Vakfı, Bodrum'un turizm potansiyelini geliştirmek, kültürel ve tarihi değerlerini yurt içi ve yurt dışında tanıtmak amacıyla faaliyet göstermekte.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.